Livrarea Produselor

Livrarea produselor se va face oriunde in Romania, prin intermediul firmei de curierat rapid FAN Courier, in maxim 72 ore de la data validarii comenzii, cu exceptia zilelor de sambata si duminica. SC AUTOSPACE SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Expedierea produselor se face in maxim 48 de ore. Comenzile efectute pe platforma magazinului online se inregistreaza non stop, confirmarea si livrarea efectuandu-se in urmatoarele 48 de ore, cu exceptia zilelor de sambata si duminica. Comenzile se proceseaza zilnic, de luni pana vineri, in intervalul orar 10– 17.

Sambata si duminica nu se fac livrari.

Costurile de livrare sunt:

  • GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 1500 RON
  • GLS Romania - cost fix de transport 25 RON idiferent de greutatea coletului, ori unde in tara
  • Fan Courier - cost transport 25 RON pentru colete pana in 5 kg, km suplimentari se taxeaza separat in functie de km suplimentari perceputi de Fan Courier.

Transportul gratuit (la comenzi peste 1500 lei) si cel contra cost (25 lei), este asigurat doar pana in orasele resedinte de judet. Nu asiguram kilometri suplimentari. Va multumim pentru intelegere!

Daca livrarea nu se poate efectua datorita refuzului sub orice forma a clientului, dupa informarea telefonica prealabila a clientului, acesta va fi introdus in baza de date a societatii SC AUTOSPACE SRL si nu va mai putea efectua comenzi de pe magazinul electronic www.motoaretractoare.ro.

Receptia produselor

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea Buletinului de expediere sau al AWB-ului cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

SC AUTOSPACE SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SC AUTOSPACE SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, cutremure de pamant, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de SC AUTOSPACE SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de SC AUTOSPACE SRL de la acest client.