Termeni si conditii

Site-ul www.motoaretractoare.ro, numit in continuare motoaretractoare.ro, este proprietatea SC AUTOSPACE SRL inregistrata in Loc. Oradea, Str. Ogorului, Nr. 134/B, Jud. Bihor, CUI RO29258149, avand cont deschis la Banca Transilvania. Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. SC AUTOSPACE SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina numita "Termeni si conditii".

SC AUTOSPACE SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.motoaretractoare.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC AUTOSPACE SRL fara acordul prealabil scris al acesteia. Dreptul de a crea o legatura web - link - catre www.motoaretractoare.ro este limitat, neexclusiv si revocabil si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru SC AUTOSPACE SRL sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

1. Dreptul de autor a SC AUTOSPACE SRL asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului www.motoaretractoare.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SC AUTOSPACE SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC AUTOSPACE SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.motoaretractoare.ro numai in limitele metionate in prezentul document.

2. Produsele si serviciile oferite de SC AUTOSPACE SRL pe site-ul www.motoaretractoare.ro, politica de preturi

SC AUTOSPACE SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul www.motoaretractoare.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv SC AUTOSPACE SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in stoc sau in oferta curenta a importatorului. Preturile prezentate sunt actualizate periodic si includ TVA (20%) dar nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari al SC AUTOSPACE SRL in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari al SC AUTOSPACE SRL. Daca pretul real al produsului este mai ridicat decat pretul afisat pe site, consultantii nostri de vanzari sunt indreptatiti sa va satisfaca cererea de a va livra produsul la pretul publicat pe site, numai in masura in care vom putea face acest lucru, dupa cum si dumneavoastra sunteti indreptatit sa refuzati comanda respectiva. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans, diferenta va va fi returnata dupa cum se va conveni de comun acord, dar nu mai tarziu de 30 de zile de la data primirii produsului.

SC AUTOSPACE SRL nu ofera nici o garantie in ceea ce priveste, dar nu si limitat la functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc, singura derogare reprezantand obligatia SC AUTOSPACE SRL de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare (Art.1276 cf. Cod Civil), drept detaliat mai jos in acest document. Imaginile publicate pe site sunt pozate in studio si sunt conforme cu produsele care urmeaza sa fie livrate. Datorita numarului mare de produse in anumite cazuri produsele prezentate si cele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). Continutul www.motoaretractoare.ro (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit colaborarand si cu reprezentantii producatorilor respectivi in Romania. Din acest motiv, SC AUTOSPACE SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul www.motoaretractoare.ro, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci sau de catre importatorii agreati de acestia. SC AUTOSPACE SRL si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.

3. Comanda Produselor

CLIENTUL/UTILIZATORUL poate efectua COMENZI pe SITE, prin adaugarea PRODUSELOR si/sau SERVICIILOR dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza COMANDA efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un PRODUS si/sau un SERVICIU este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui PRODUS/SERVICIU in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii COMENZII, nu atrage dupa sine inregistrarea COMENZII, implicit nici rezervarea automata a PRODUSULUI/SERVICIULUI. Prin finalizarea COMENZII, CLIENTUL consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare online, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii COMENZII. Prin finalizarea COMENZII, CLIENTUL consimte ca societatea SC AUTOSPACE SRL poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil/agreat de SC AUTOSPACE SRL, in orice situatie in care este necesara contactarea CLIENTULUI. www.motoaretractoare.ro poate anula COMANDA efectuata de catre CLIENT, in urma unei notificari prealabile adresate CLIENTULUI, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 1. datele furnizate de catre CLIENT, pe SITE sunt incomplete si/sau incorecte
 2. alte cazuri obiective si/sau subiective.

4. Plata Produselor

Plata produselor comandate de pe site-ul www.motoaretractoare.ro se poate efectua:

 • la livrarea produselor prin firma de curierat rapid FAN Courier (ramburs)
 • cu cardul in contul RO49BTRL00501202i15306XX, deschis la Banca Transilvania.
 • cu ordin de plata in contul RO49BTRL00501202i15306XX, deschis la Banca Transilvania.

Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Contul bancar in care se efectueaza plata in avans este: RO49BTRL00501202i15306XX, deschis la Banca Transilvania.

5. Livrarea Produselor

Livrarea produselor se va face oriunde in Romania, prin intermediul firmei de curierat rapid FAN Courier, in maxim 72 ore de la data validarii comenzii, cu exceptia zilelor de sambata si duminica. SC AUTOSPACE SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Expedierea produselor se face in maxim 48 de ore. Comenzile efectute pe platforma magazinului online se inregistreaza non stop, confirmarea si livrarea efectuandu-se in urmatoarele 48 de ore, cu exceptia zilelor de sambata si duminica zi. Comenzile se proceseaza zilnic, de luni pana vineri, in intervalul orar 10– 17. Sambata si duminica nu se fac livrari.

Costurile de livrare sunt:

 • GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 500 RON
 • 15 RON, inclusiv TVA pentru comenzile sub 500 RON (pret valabil cu livrare prin FAN Courier, - plata prin TRANSFER BANCAR)
 • 25 RON, inclusiv TVA pentru comenzile sub 500 RON (pret valabil cu livrare prin FAN Courier, - plata in SISTEM RAMBURS)

Transportul gratuit (la comenzi peste 500 lei) si cel contra cost (25 lei), este asigurat doar pana in orasele resedinte de judet. Nu asiguram kilometri suplimentari. Va multumim pentru intelegere!

Daca livrarea nu se poate efectua datorita refuzului sub orice forma a clientului, dupa informarea telefonica prealabila a clientului, acesta va fi introdus in baza de date a societatii SC AUTOSPACE SRL si nu va mai putea efectua comenzi de pe magazinul electronic www.motoaretractoare.ro.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea Buletinului de expediere sau al AWB-ului cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia. SC AUTOSPACE SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SC AUTOSPACE SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, cutremure de pamant, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de SC AUTOSPACE SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de SC AUTOSPACE SRL de la acest client.

6. Transferul Proprietatii Produselor

In afara de cazul in care este agreat in mod diferit de catre SC AUTOSPACE SRL si CLIENT, proprietatea asupra PRODUSELOR va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea CLIENTULUI in locatia indicata in COMANDA (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de catre Curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate in magazine).

7. Garantia Produselor

Garantia comerciala este de 30 zile de la data achizitionarii produselor cu obligativitatea de a pastra factura de achizitie, dovada platii, ambalajul intact, respectiv instructiunile de utilizare primite in momentul achizitiei. Drepturile consumatorului sunt respectate in conformitate cu Legea nr. 449/2003, OG 21/1992 si cu Legea nr. 296/2004. Prin garantia acordata nu sunt afectate drepturile consumatorului prevazute de legislatia in vigoare. Expedierea produselor la furnizor se va face pe cheltuiala cumpărătorului. Daca SC AUTOSPACE SRL nu poate inlocui produsul cu unul conform, va restitui contravaloarea produsului in cel mult 30 de zile de la data returnarii. Service-ul postvanzare si garantiile aferentele produselor sunt oferite de catre firmele importatoare. La achizitionarea produselor ce necesita garantie si service postvanzare primiti certificate de garantie oferite de importatorii marcii in Romania impreuna cu detalii pentru contactarea lor ulterioara.

Pentru orice informatii suplimentare nu ezita sa ne contactezi: Tel: 0040-771/236.357, Email: adrianautospace@gmail.com. Garantarea calitatii si conformitatii serviciilor oferite de www.motoaretractoare.ro prin SC AUTOSPACE SRL, acordarea garantiilor si returnarea produselor se realizeaza in conformitatea cu legislatia specifica in domeniu, respectiv: OG 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, republicata cu modificarile anterioare, OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata (2), cu modificarile si completarile ulterioare, Legea 148/2000 privind publicitatea, cu modificarile si completarile ulterioare, Lege 365 /2002 privind comertul electronic, republicata, HG 1308/2002 privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea Legii 365/2002 privind comertul electronic, Lege nr. 363/2007 din 21/12/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor, cu modificarile ulterioare, Lege 193 din 06/11/2000 privind clauzele abuzive din contractele incheiate intre comercianti si consumatori, republicata (r2), cu modificarile ulterioare, Ordin nr. 72 din 11/03/2010 privind unele masuri de informare a consumatorilor, Legea 455/2001 privind semnatura electronica, Legea 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, cu modificarile si completarile ulterioare, Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, Regulament 6/2006 emis de BNR, privind emiterea si utilizarea instrumentelor de plata electronica si relatiile dintre participantii la tranzactiile cu aceste instrumente, asa cum se precizeaza pe site-ul oficial al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor in Romania www.anpcnet.ro. Pentru detalii suplimentare va stam cu drag la dispozitie la Tel: 0771/236.357, in intervalul L - V: 09:00-17:00.

8. Dreptul De Returnare A Produselor Cumparate

Consumatorul are dreptul sa NOTIFICE in SCRIS comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului, conform OUG 34/2014 privire la regimul juridic al contractelor la distanta. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 14 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga, pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator. In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre consumator, comerciantul are obligatia sa ramburseze sumele platite de consumator fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator. Consumatorul poate sa-si prezinte reclamatiile in scris la sediul social: Loc. Oradea, Str. Ogorului, Nr. 134/B, Jud. Bihor, sau adresa de e-mail: adrianautospace@gmail.com, ale comerciantului SC AUTOSPACE SRL, orar: L - V: 09:00-17:00.

Conform legislatiei in vigoare specificate, RETUR-ul unui produs se poate face numai dupa NOTIFICAREA in SCRIS a comerciantului, in AMBALAJUL ORIGINAL si fara a fi fost FOLOSIT, insotit de toate etichetele si documentele aferente primite in momentul livrarii comenzii. Plata transportului de retur revine in exclusivitate clientului. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. sau fara ambalajul original. Adresa de destinatie pentru coletele retur este: Loc. Oradea, Str. Ogorului, Nr. 134/B, Jud. Bihor.

9. Comentariile Utilizatorilor Pe Site-ul www.motoaretractoare.ro

Utilizatorii care acceseaza site-ul www.motoaretractoare.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. SC AUTOSPACE SRL isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. SC AUTOSPACE SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii SC AUTOSPACE SRL si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

10. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul www.motoaretractoare.ro este gazduit de serverele unei terte firme. SC AUTOSPACE SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. SC AUTOSPACE SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.motoaretractoare.ro. SC AUTOSPACE SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.motoaretractoare.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

11. Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului www.motoaretractoare.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Dezabonarea de la newsletter-ul www.motoaretractoare.ro se efectueaza in maxim 72 de ore conform legislatiei in vigoare. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic (Legea nr. 365/2002) in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala. Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. SC AUTOSPACE SRL detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului www.motoaretractoare.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului www.motoaretractoare.ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, SC AUTOSPACE SRL nu poate fi facuta raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai. SC AUTOSPACE SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

12. Politica De Confidentialitate

Factura circula fara factura si stampila conform legii 571/2003 privind Codul Fiscal art. 155 aliniat 28. SC AUTOSPACE SRL este operator de date personale inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr. ............................................ SC AUTOSPACE SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre SC AUTOSPACE SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre SC AUTOSPACE SRL nu implica obligativitate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa adrianautospace@gmail.com, sau prin posta la adresa: Loc. Oradea, Str. Ogorului, Nr. 134/B, Jud. Bihor. SC AUTOSPACE SRLse obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul www.motoaretractoare.ro sunt transmise pe cale electronica, SC AUTOSPACE SRL nu poate fi facuta raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, SC AUTOSPACE SRL va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune. Informatiile furnizate catre SC AUTOSPACE SRL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. SC AUTOSPACE SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. SC AUTOSPACE SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

 • dreptul de a cere SC AUTOSPACE SRL sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
 • dreptul de a cere SC AUTOSPACE SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
 • dreptul de a cere SC AUTOSPACE SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
 • dreptul de a cere SC AUTOSPACE SRL sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.


Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa adrianautospace@gmail.com sau prin posta, la adresa Loc. Oradea, Str. Ogorului, Nr. 134/B, Jud. Bihor. www.motoaretractoare.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

SC AUTOSPACE SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. SC AUTOSPACE SRL nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de www.motoaretractoare.ro in scopul precizat in prezentul document. Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor www.motoaretractoare.ro, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre SC AUTOSPACE SRL a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.motoaretractoare.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.motoaretractoare.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

13. Dispozitii Finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.motoaretractoare.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.motoaretractoare.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

14. Disclaimer

Continutul materialelor oferite in acest site este strict informativ. Informatiile oferite in acest site nu tin loc de recomandare medicala. Rezolvarea concreta a problemelor dvs. necesita ajutorul unor cadre competente specializate dintr-o institutie autorizata. Administratorul site-ului, SC AUTOSPACE SRL, nu isi asuma nicio responsabilitate si nu va garanteaza acuratetea informatiilor oferite.

15. Declaratie De Conformitate

SC AUTOSPACE SRL, in conformitate cu art. 5 din H.G. nr 1022/2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului, declara pe propria raspundere ca asigura si garanteaza faptul ca produsele si/sau serviciile prezentate pe acest site spre cumparare, nu pun in pericol viata, securitatea muncii, nu produc un impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu standardele nationale si internationale in domeniu.

Politica de utilizare a Cookie-urilor

1. Politica de utilizare Cookie-uri

Aceasta politica se refera la cookie-urile si paginile web operate de SC AUTOSPACE SRL, cu sediul social Loc. Oradea, Str. Ogorului, Nr. 134/B, Jud. Bihor.

2. Ce sunt Cookie-urile?

Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului).

3. La ce sunt folosite Cookie-urile?

Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intrun mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului. Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile www.motoaretractoare.ro pentru a oferi servicii comfortabile utilizatorilor: ex: – preferintele in materie de confidentialitate online, cosul de cumparaturi sau publicitate relevanta. De asemenea, sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem cum un utilizator beneficiaza de paginile noastre web, permitandu-ne imbunatatirea structurii si continutului lor, excluzand indentificarea personala a utilizatorului.

4. Ce Cookie-uri folosim?

Folosim doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe. Cele din urma sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web). Fisierele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada in parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator.

5. Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest site?

O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:

 • Cookie-uri de performanta a site-ului
 • Cookie-uri de analiza a vizitatorilor
 • Cookie-uri pentru geotargetting
 • Cookie-uri de inregistrare
 • Cookie-uri pentru publicitate
 • Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate

6. Contin Cookie-urile date personale?

Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator. Aceste date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

7. Stergerea Cookie-urilor

In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand Cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau. Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web.

8. De ce sunt cookie-urile importante pentru Internet?

Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookieurilor poate face unele site-uri imposibil de folosit.

Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online – ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele dvs, evidentiate prin comportamentul de navigare. Exemple de intrebuintari importante ale cookieurilor (care nu necesita autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):

 • Continut si servicii adaptate preferintelor utilizatorului – categorii de produse si servicii
 • Oferte adaptate pe interesele utilizatorilor – retinerea parolelor
 • Retinerea filtrelor de protectie a copiilor privind continutul pe Internet (optiuni family mode, functii de safe search)
 • Limitarea frecventei de difuzare a reclamelor – limitarea numarului de afisari a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site
 • Furnizarea de publicitate mai relevanta pentru utilizator
 • Masurarea, optimizarea si caracteristicile de analytics – cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de continut este vizualizat si modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex prin motoare de cautare, direct, din alte website-uri etc). Website-urile deruleaza aceste analize a utilizarii lor pentru a imbunatati site-urile in beneficiul userilor.

9. Securitate si probleme legate de confidentialitate.

Cookieurile NU sunt virusi! Ele folosesc formate tip plain text. Nu sunt alcatuite din bucati de cod asa ca nu pot fi executate si nici nu se pot auto-rula. In consecinta, nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot indeplini aceste functii, nu pot fi considerate virusi. Cookie-urile pot fi totusi folosite pentru scopuri negative. Deoarece stocheaza informatii despre preferintele si istoricul de navigare al utilizatorilor, atat pe un anume site cat si pe mai multe alte siteuri, cookieurile pot fi folosite ca o forma de Spyware. Multe produse anti-spyware sunt constiente de acest fapt si in mod constant marcheaza cookie-urile pentru a fi sterse in cadrul procedurilor de stergere/scanare anti-virus/anti-spyware.

In general browserele au integrate setari de confidentialitate care furnizeaza diferite nivele de acceptare a cookieurilor, perioada de valabilitate si stergere automata dupa ce utilizatorul a vizitat un anumit site.

Alte aspecte de securitate legate de cookie-uri:

Deoarece protectia identitatii este foarte valoroasa si reprezinta dreptul fiecarui utilizator de internet, este indicat sa se stie ce eventuale probleme pot crea cookieurile. Pentru ca prin intermediul lor se transmit in mod constant in ambele sensuri informatii intre browser si website, daca un atacator sau persoana neautorizata intervine in parcursul de transmitere a datelor, informatiile continute de cookie pot fi interceptate. Desi foarte rar, acest lucru se poate intampla daca browserul se conecteaza la server folosind o retea necriptata (ex: o retea WiFi nesecurizata). Alte atacuri bazate pe cookie implica setari gresite ale cookieurilor pe servere. Daca un website nu solicita browserului sa foloseasca doar canale criptate, atacatorii pot folosi aceasta vulnerabilitate pentru a pacali browserele in a trimite informatii prin intermediul canalelor nesecurizate. Atacatorii utilizeaza apoi informatiile in scopuri de a accesa neautorizat anumite site-uri. Este foarte important sa fiti atenti in alegerea metodei celei mai potrivite de protectie a informatiilor personale.

Sfaturi pentru o navigare sigura si responsabila, bazata pe cookies.

Datorita flexibilitatii lor si a faptului ca majoritatea dintre cele mai vizitate site-uri si cele mai mari folosesc cookieuri, acestea sunt aproape inevitabile. Dezactivarea cookie-urilor nu va permite accesul utilizatorului pe site-urile cele mai raspandite si utilizate printre care Youtube, Gmail, Yahoo si altele.

Iata cateva sfaturi care va pot asigura ca navigati fara griji insa cu ajutorul cookieurilor:

 • Particularizati-va setarile browserului in ceea ce priveste cookie-urile pentru a reflecta un nivel confortabil pentru voi al securitatii utilizarii cookie-urilor
 • Daca nu va deranjeaza cookie-urile si sunteti singura persoana care utilizaeaza computerul, puteti seta termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare si al datelor personale de acces
 • Daca impartiti accesul la calculator, puteti lua in considerare setarea browserului pentru a sterge datele individuale de navigare de fiecare data cand inchideti browserul. Aceasta este o varianta de a accesa site-urile care plaseaza cookieuri si de a sterge orice informatie de vizitare la inchiderea sesiunii de navigare
 • Instalati-va si updatati-va constant aplicatii antispyware.

Multe dintre aplicatiile de detectare si prevenire a spyware-ului includ detectarea atacurilor pe site-uri. Astfel, impiedica browserul de la a accesa website-uri care ar putea sa exploateze vulnerabilitatile browserului sau sa descarce software periculos. Asigurati-va ca aveti browserul mereu updatat. Multe dintre atacurile bazate pe cookies se realizeaza exploatand punctele slabe ale versiunilor vechi ale browserelor.

Cookie-urile sunt pretutindeni si nu pot fi evitate daca doriti sa va bucurati de acces pe cele mai bune si cele mai mari site-uri de pe Internet – locale sau internationale. Cu o intelegere clara a modului lor de operare si a beneficiilor pe care le aduc, puteti lua masurile necesare de securitate astel incat sa puteti naviga cu incredere pe internet. Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat si folosit. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu inseamna ca nu veti mai primi/vedea publicitate online. Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie acceptate sau poti seta browserul sa accepte cookie-uri de la un site anume. Dar, de exemplu, daca nu esti inregistat folosind cookie-urile, nu vei putea lasa comentarii.

Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in “optiuni” sau in meniul de “preferinte” al browserului tau. Pentru a intelege aceste setari, urmatoarele linkuri pot fi folositoare, altfel puteti folosi optiunea “ajutor” a browserului pentru mai multe detalii.

Pentru setarile cookie-urilor generate de terti, puteti consulta si site-ul: http://www.youronlinechoices.com/ro

10. Linkuri utile

Daca doriti sa afli mai multe infromatii despre cookie-uri si la ce sunt utilizate, recomandam urmatoarele linkuri:

11. Revocare acord acceptare si stergerea tuturor cookie-urilor

Aveti posibilitatea oricand doriti sa revocati acceptul dvs. legat de folosirea cookie-urilor si sa stergeti toate cookie-urile care s-au generat in urma navigarii dvs. in acest site, accesand linkul de mai jos:

    Sterge Cookie-urile Din Website

INFORMARE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

La data de 25.05.2018 intra in vigoare Regulamentul 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (denumit in continuare „GDPR”), act normativ care asigura protectia drepturilor si libertatilor fundamentale ale persoanelor fizice si in special a dreptului acestora la protectia datelor cu caracter personal.

Noi, SC AUTOSPACE SRL., acordam o atentie deosebita confidentialitatii datelor cu caracter personal si protejarii drepturilor clientilor si partenerilor nostri.

In consecinta, dorim sa va comunicam anumite informatii relevante cu privire la prelucrarile de date cu caracter personal realizate de societatea noastra:

1. Intelesul unor termeni:

Pentru ca informatiile pe care vi le furnizam prin prezentul document sa fie cat mai clare, explicam in continuare intelesul anumitor termeni utilizati mai jos, astfel cum sunt ei definiti de legislatia aplicabila:

>> "date cu caracter personal" inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila ("persoana vizata"); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;

>> "prelucrare" inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea;

>> "operator" inseamna persoana care stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;

>> "persoana imputernicita de operator" inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care prelucreaza datele cu caracter personal in numele operatorului;

>> "destinatar" inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism careia (caruia) ii sunt divulgate datele cu caracter personal.

2. Operatorul de date:

Societatea SC AUTOSPACE SRL (denumit in continuare „Operatorul”), cu sediul in Oradea, str. Ogorului, nr. 134b, numar de ordine in Registrul Comertului J05/68/2004, CUI: RO16069520, este operator de date cu caracter personal.

Prelucrarea datelor personale se realizeaza in temeiul si cu respectarea prevederilor legislatiei aplicabile, si in special ale Regulamentului 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (GDPR).

3. Categorii de date prelucrate:

Societatea noastra desfasoara mai multe tipuri de prelucrari de date cu caracter personal. Informatiile prelucrate, modalitatea de colectare si celelalte conditii ale prelucrarilor de date variaza in functie de scopul fiecarei operatiuni de prelucrare si temeiul sau legal.

In general noi prelucram urmatoarele categorii de date cu caracter personal:

>> numele, datele de contact, semnatura, functia si organizatia in care va desfasurati activitatea (in special in cazul reprezentantilor si angajatilor societatilor partenere - clienti, furnizori, alti parteneri de afaceri;

>> adresa, date de identificare (serie si nr. CI, CNP), inclusiv dovada acestora;

>> experienta profesionala, studii si calificari, alte date cuprinse in mod uzual in CV (in special in cazul in care aplicati pentru un post in cardul organizatiei noastre);

>> cunostinte si abilitati tehnice si profesionale, calificare profesionala, informatii despre cursurile de formare/perfectionare profesionala si concursurile organizate de Operator la care participati;

>> data nasterii (informatie solicitata in general pentru confirmarea varstei, respectiv a faptului ca ati implinit 18 ani, astfel incat puteti participa la evenimentele, activitatile si / sau concursurile organizate de noi);

>> date despre relatia contractuala dintre dvs. si societatea noastra;

>> date referitoare la sau necesare pentru indeplinirea obligatiilor legale ce ne revin - inclusiv, daca este cazul, date cu privire la veniturile realizate si/sau premiile primite de la Operator si fata de care societatii noastre ii revin obligatii fiscale (cum ar fi depunerea unor declaratii fiscale, retinerea si plata unor impozite, taxe si contributii catre bugetul de stat sau alte bugete publice, etc.);

>> date din permisul de conducere, din certificatul de inmatriculare si/sau din cartea tehnica a autovehiculelor, informatii privind problemele tehnice / defectiuni ale autovehiculelor, informatii despre politele de asigurare ale autovehiculelor tip RCA/CASCO (in special in cazul persoanelor care achizitioneaza piese de schimb si accesorii pentru autovehicule de la societatea noastra, care beneficiaza de drepturi de garantie sau de despagubiri de la societatile de asigurare cu care colaboram, precum si in alte situatii similare);

>> prelucram imaginea persoanelor care ne viziteaza locatiile supravegheate video.

Este posibil ca, de la caz la caz sau in situatii ocazionale, sa prelucram si alte date cu caracter personal, astfel cum vom informa persoanele vizate in fiecare situatie punctuala in parte.

4. Scopurile si temeiurile legale ale prelucrarilor de date:

In aceasta sectiune prezentam scopul in care folosim datele cu caracter personal si identificam temeiurile legale pe care ne bazam fiecare prelucrare de date personale.

Societatea noastra prelucreazadatele cu caracter personal in principal in urmatoarele scopuri:

reclama, marketing si publicitate, public relations;

vanzarea produselor si furnizarea serviciilor oferite de societatea noastra (inclusiv cursuri de calificare / perfectionare profesionala);

incheierea contractelor si urmarirea derularii contractelor cu partenerii contractuali (clienti, furnizori, etc.), inclusiv pastrarea contactului cu acestia;

participarea dvs. la evenimentele, activitatile si / sau concursurile organizate de noi;

indeplinirea obligatiilor ce ne revin, conform prevederilor legale aplicabile, ale hotararilor judecatoresti si ordinelor, deciziilor si dispozitiilor autoritatilor publice;

paza bunurilor Operatorului, precum si protejarea, respectarea si exercitarea drepturilor Operatorului.

Prelucrarile de date cu caracter personal sunt realizate numai in baza unui temei legal, in conformitate cu dispozitiile GDPR. Temeiurile legale ale operatiunilor de prelucrare a datelor cu caracter personal pot fi urmatoarele:

indeplinirea unor obligatii legale ale Operatorului (indeplinirea obligatiilor fiscale, de tinere a unor evidente solicitate de lege, etc.);

consimtamantul dvs. liber exprimat (in cazul participarii la evenimentele, activitatile si / sau concursurile organizate de noi, in situatia abonarii la newsletter-ul nostru, precum si in alte situatii punctuale, cand consimtamantul dvs. este manifestat in mod expres si lipsit de echivoc);

interesul legitim al Operatorului (reclama, marketing si publicitate pentru produsele si serviciile pe care le oferim, public relations si promovarea imaginii Operatorului, vanzarea produselor si furnizarea serviciilor oferite de societatea noastra catre alte persoane, paza bunurilor si protejarea, respectarea si exercitarea drepturilor noastre);

executarea unui contract la care sunteti parte sau realizarea demersurilor, la cererea dvs., inainte de incheierea unui contract.

5. Categorii de destinatari:

In general, utilizam datele dvs. personale in interesul nostru. Cu toate acestea, exista situatii in care datele cu caracter personal vor fi dezvaluite unor anumite categorii de destinatari, in conformitate cu scopul fiecarei prelucrari in parte.

Datele personale pot fi comunicate partenerilor nostri de afaceri (inclusiv banci sau alte institutii de creditare), precum si furnizorilor nostri de servicii care actioneaza ca persoane imputernicite de catre Operator. Dintre acestia, unii pot avea sediul principal in alte state membre ale Uniunii Europene.

Numele castigatorilor concursurilor organizate de noi sunt anuntate public in cadrul respectivului eveniment, precum si prin publicarea pe site-urile noastre, pe paginile si canalele de pe retelele de socializare, in revista si newsletter-ul nostru, precum si prin orice alte mijloace de comunicare. Datele personale ale castigatorilor vor fi de asemenea transmise catre autoritatile publice competente in vederea indeplinirii obligatiilor fiscale, in conformitate cu prevederile legale aplicabile.

Datele personale sunt comunicate catre autoritati publice sau alte terte parti atunci cand exista o obligatie legala in acest sens, daca a fost emis/a o decizie / un ordin administrativ cu caracter obligatoriu pentru Operator, precum si in cazul in care aceasta comunicare este necesara pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.

6. Perioada stocarii datelor:

Datele dvs. personale vor fi pastrate intr-o forma care permite identificarea persoanelor vizate pe o perioada care nu depaseste perioada necesara indeplinirii scopurilor in care sunt prelucrate datele. Prin urmare, perioada de pastrare a datelor difera in functie de scopul fiecarei prelucrari de date.

In cazul in care legislatia aplicabila stabileste anumite termene pentru pastrarea informatiilor, atunci datele vor fi pastrate pe intreaga perioada impusa de lege.

In general, datele utilizate in relatiile contractuale dintre societatea noastra si partenerii sai vor fi pastrate pe perioada derularii acestei relatii contractuale, precum si pe perioada curgerii termenului de prescriptie pentru fiecare dintre raporturile juridice desfasurate.

Pentru fiecare prelucrare de date in alte scopuri se vor stabili termenele de pastrare a datelor rezonabile si care sa nu depaseasca perioada necesara indeplinirii scopurilor respectivei prelucrari.

In anumite cazuri particulare (cum ar fi, dar fara a se limita la: accidente, aparitia unor situatii litigioase, comiterea de infractiuni sau contraventii, solicitari ale unor autoritati publice, etc.), datele vor fi pastrate pentru intreaga perioada de timp necesara lamurarii in mod definitiv a evenimentului respectiv.

7. Sursa datelor:

In general datele sunt colectate direct de la dvs. sau, in cazul in care sunteti reprezentant / angajat al unui partener al nostru, de la angajatorul dvs. sau persoana pe care o reprezentati. Datele pot fi colectate atat de noi cat si de imputerniciti ai nostri, care actioneaza in numele si pentru Operatorul de date.

In anumite cazuri particulare, datele pot fi primite de la parteneri contractuali ai societatii noastre, cum ar fi societatile de asigurari, unitatile reparatoare de autovehicule (service-uri auto) cu care colaboram sau proprietarii autovehiculelor pe care le utilizati.

Ocazional putem primi datele dvs. de la autoritati publice, din surse disponibile public (cum ar fi Registrul Comertului, Cartea Funciara, Arhiva Electronica de Garantii Reale Mobiliare, portalul instantelor de judecata, etc.), sau de la alte terte persoane, cum ar fi furnizori de servicii de selectie si recrutare.

8. Drepturile dvs. in calitate de persoane vizate:

In calitate de persoana vizata beneficiati de urmatoarele drepturi:

>> dreptul de informare si de acces la datele pe care ni le furnizati;

Dreptul de acces presupune dreptul de a obtine din partea noastra o confirmare ca prelucram sau nu date cu caracter personal care va privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective si la urmatoarele informatii:

1. scopurile prelucrarii;

2. categoriile de date cu caracter personal prelucrate;

3. destinatarii sau categoriile de destinatari carora datele cu caracter personal le-au fost sau urmeaza sa le fie divulgate, in special destinatari din tari terte sau organizatii internationale;

4. acolo unde este posibil, perioada pentru care se preconizeaza ca vor fi stocate datele cu caracter personal sau, daca acest lucru nu este posibil, criteriile utilizate pentru a stabili aceasta perioada;

5. in cazul in care datele cu caracter personal nu sunt colectate de la dvs., orice informatii disponibile privind sursa acestora;

6. existenta unui proces decizional automatizat incluzand crearea de profiluri, precum si, in cazurile respective, informatii pertinente privind logica utilizata si privind importanta si consecintele preconizate ale unei astfel de prelucrari pentru persoana vizata.

>> dreptul de a solicita rectificarea datelor dvs. personale, atunci cand sunt inexacte; acesta include si posibilitatea de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete;

>> dreptul de a solicita stergerea datelor si/sau restrictionare prelucrarii acestor date, precum si dreptul de a va opune prelucrarii, in cazurile si conditiile stabilite de GDPR;

Avem obligatia de a sterge datele dvs. personale atunci cand:

1. datele nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;

2. va retrageti consimtamantul pe baza caruia are loc prelucrarea si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrarea;

3. va opuneti prelucrarii realizate in temeiul interesului legitim al Operatorului si nu exista motive legitime care sa prevaleze in ceea ce priveste prelucrarea, sau atunci cand prelucrarea are drept scop marketingul direct;

4. datele au fost prelucrate ilegal;

5. datele trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale care revine Operatorului.

Obligatia de stergere a datelor nu se aplica atunci cand prelucrarea este necesara:

1. pentru exercitarea dreptului la libera exprimare si la informare;

2. pentru respectarea unei obligatii legale care prevede prelucrarea;

3. din motive de interes public in domeniul sanatatii publice;

4. in scopuri de arhivare in interes public, in scopuri de cercetare stiintifica sau istorica ori in scopuri statistice; sau

5. pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.

Aveti dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii in cazul in care se aplica unul din urmatoarele cazuri:

1. contestati exactitatea datelor, pentru o perioada in care putem verifica exactitatea datelor;

2. prelucrarea este ilegala, iar dvs. va opuneti stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor;

3. Operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar dvs. le solicitati pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; sau

4. v-ati opus prelucrarii, pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei vizate.

In orice moment, aveti dreptul de a va opune, din motive legate de situatia dvs. particulara, prelucrarilor de date realizate in temeiul interesul legitim al Operatorului, inclusiv crearii de profiluri; in aceasta situatie, Operatorul nu va mai prelucra datele dvs., cu exceptia cazului in care operatorul demonstreaza ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor persoanei vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.

Atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, aveti dreptul de a va opune in orice moment prelucrarii in acest scop a datelor dvs.personale, inclusiv crearii de profiluri, in masura in care este legata de marketingul direct respectiv. In cazul in care va opuneti prelucrarii in scopul marketingului direct, datele dvs. nu vor mai fi prelucrate in acest scop.

>> dreptul la portabilitatea datelor, in cazul in care temeiul prelucrarii datelor este consimtamantul dvs. sau incheierea ori executarea unui contract, iar prelucrarea este efectuata prin mijloace automatizate.

In cazul in care aceste conditii sunt intrunite cumulativ, aveti dreptul de a primi datele care va privesc si pe care ni le-ati furnizat intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat.

Aveti de asemenea dreptul de a transmite aceste date altui operator, fara obstacole din partea noastra, precum si dreptul ca datele sa fie transmise direct de la un operator la altul acolo unde acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic;

>> in cazul prelucrarilor de date realizate in temeiul consimtamantului dvs., aveti dreptul de a va retrage consimtamantul in orice moment, fara a afecta legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia;

>> dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata.

Acest drept consta in posibilitatea dvs. de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa.

Acest dreptnu se aplica in cazul in care decizia:

1. este necesara pentru incheierea sau executarea unui contract intre noi si dvs;

2. este autorizata prin dreptul Uniunii sau dreptul intern si care prevede, de asemenea, masuri corespunzatoare pentru protejarea drepturilor, libertatilor si intereselor dvs. legitime; sau

3. are la baza consimtamantul explicit al persoanei vizate.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata laadresa de email: gdpr@autototal.ro sau la adresa de corespondenta a Operatorului mentionata mai sus.

De asemenea, aveti dreptul de a depune o plangere in fata autoritatii de supraveghere - Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).

9. Alte prevederi:

In cazul in care in viitor vom incepe noi operatiuni de prelucrare de date cu caracter personal sau vom intentiona sa prelucram datele cu caracter personal detinute de noi intr-un alt scop decat cel pentru care acestea au fost colectate, va vom furniza, inainte de aceasta prelucrare ulterioara, informatii privind noua prelucrare si noul scop (scopul secundar), precum si orice informatii suplimentare relevante.

Obligatia noastra de a va informa cu privire la prelucrarile de date nu se aplica in anumite cazuri prevazute expres de legislatia aplicabila, respectiv daca si in masura in care:

>> detineti deja informatiile respective;

>> furnizarea acestor informatii se dovedeste a fi imposibila sau ar implica eforturi disproportionate, sau in masura in care obligatia de informare este susceptibil sa faca imposibila sau sa afecteze in mod grav realizarea obiectivelor prelucrarii respective; in astfel de cazuri, Operatorul va lua masuri adecvate pentru a proteja drepturile, libertatile si interesele dvs. legitime, inclusiv punerea informatiilor la dispozitia publicului;

>> obtinerea sau divulgarea datelor este prevazuta in mod expres de dreptul Uniunii Europene sau de dreptul intern sub incidenta caruia intra Operatorul si care prevede masuri adecvate pentru a proteja interesele dvs. legitime; sau

>> in cazul in care datele cu caracter personal trebuie sa ramana confidentiale in temeiul unei obligatii statutare de secret profesional reglementate de dreptul Uniunii Europene sau de dreptul intern, inclusiv al unei obligatii legale de a pastra secretul.

In final, va asiguram ca tratam cu maxima seriozitate drepturile pe care le aveti in legatura cu prelucrarile pe care le realizam asupra datelor referitoare la dvs. si vom lua toate masurile rezonabile pentru a ne asigura ca datele dvs. personale vor fi protejate precum si ca drepturile dvs. sunt respectate.